Contact

O întreagă echipa, la dispoziția ta

Oferim afacerilor de comerț electronic soluții personalizate și eficiente pentru a-și atinge obiectivele de vânzări

support@veo.ro
Hello VEO

Tu concentrează-te doar pe business,
de suport ne ocupăm noi

VEO Phone Support

Suport telefonic
+4 0761 114 118

Disponibil în intervalul orar 09:00 - 17:00
VEO Phone Support

Suport prin tickete
support@veo.ro

Disponibil NON STOP, inclusiv în weekend
Biblioteca de întrebări frecvente VEO Shopping App

FAQ
Helpdesk

Consultă biblioteca de întrebări frecvente
Magazin Online VEO
Comanda Acum

Lansează-ți propriul magazin online în doar câteva ore cu ajutorul Veo

  • VEO SHOPPING APP SRL
  • CUI: RO45570044
  • Registrul Comertului: J12/521/2022
  • Sediu social: Str. OAŞULUI, Nr. 57-59
  • Cluj Napoca, Județ Cluj

În cazul în care doriți să împărtășiți părerea Dvs despre platformă sau să raportați o problema ne puteți scrie oricând la adresa support@veo.ro

Întrebări Frecvente

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri despre de magazinele online VEO

Activarea unui magazin online se poate realiza în maxim 72 de ore de la înregistrarea plății în sistem. Timpul poate să difere în funcție de customizările dorite. Dacă se alege una dintre variantele standard de template, activarea nu trebuie să dureze mai mult decât timpul comunicat anterior.

Pe site-ul nostru, în secțiunea HelpDesk, vei găsi mai multe tutoriale utile, inclusiv un tutorial complet care îți va explica pașii inițiali necesari pentru configurarea platformei Veo. În plus, în panoul de administrare vei primi câteva notificări care te vor îndruma pas cu pas în procesul de configurare. În cazul în care întâmpini dificultăți în procesul de configurare, suntem aici să te ajutăm. Echipa noastră de suport tehnic stă la dispoziția ta și te va ghida prin procesul de configurare pentru a se asigura că magazinul tău online va fi gata de lansare în cel mai scurt timp posibil.

În platforma Veo puteți activa o gamă largă de procesatori de plată cu cardul din România, inclusiv MobilPay, PayU, EuPlatesc, LibraPay, ING WebPay, BT ePOS, myPOS. De asemenea, platforma noastră suportă integrarea cu procesatori de plată internaționali, cum ar fi PayPal, Stripe si Verifone. În funcție de nevoile dvs. de afaceri, puteți alege procesatorul de plată care vi se potrivește cel mai bine.

În platforma Veo puteți activa o gamă largă de softuri de facturare, inclusiv SmartBill, FGO, Faktura (propriul sistem de facturare complet gratuit). De asemenea, putem realiza și integrări custom cu alte programe de facturare, cu condiția ne oferiți documentația necesară pentru integrarea prin API. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, platforma Veo facilitează procesul de facturare și gestiune a comenzilor într-un mod eficient și ușor de utilizat.

Platforma noastră de eCommerce vine cu o gamă largă de module de marketing pentru a vă ajuta să vă promovați magazinul in mediul online. Lista completa se poate consulta mai sus în secțiunea detalii. Cu aceste module de marketing, puteți îmbunătăți prezența magazinului Dvs în online, promova produsele în mod eficient. În plus, echipa noastră de asistență vă poate ajuta să configurați și să utilizați aceste module pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cauți o soluție diferită de eCommerce?

Contactează-ne acum pentru a discuta mai multe detalii despre noul tău magazin online

Top