Convertim ideile tale in câștig lunar garantat

Promovează soluția noastră de comerț electronic și câștigă comisioane lunare recurente de până la 10% din fiecare conversie

Afla cum activezi contul de afiliere
Comision de 10% recurent

Comision Recurent

Îți oferim 10% comision lunar recurent din fiecare vânzare + alte beneficii

Afiliere cu bonusuri periodice

Bonusuri Periodice

O mulțime de bonusuri și oportunități te vor face să promovezi cu plăcere VEO

Castiguri din afiliere

Parteneriat WIN-WIN

Parteneriatul cu VEO este unul win-win: tu ne recomanzi serviciile, noi te răsplătim

Cum Funcționează?

Afiliere VEO
Afiliere VEO
Afiliere VEO
Afiliere VEO

Pasul 1. Crează un cont de afiliere pe VEO

Pentru a activa link-ul de afiliere este nevoie să creezi un cont de client pe site-ul VEO. Tot procesul durează aproximativ două minute.

Pasul 2. Navighează in zona afiliere

Odată conectat în contul de client creat la pasul 1 poți naviga în meniul Afiliere unde o sa vezi opțiunile disponibile, statisticile de cont, etc.

Pasul 3. Activează link-ul unic de afiliere

Pentru a începe campaniile de promovare și pentru a obține link-ul unic de afiliere trebuie mai întâi să activezi contul de afiliat.

Pasul 4. Copiază link-ul de afiliere

Copiază link-ul de afiliere și începe promovarea. Poți utiliza link-ul tău unic de afiliere la bannere, link-uri interne din articole, link-uri pe Facebook, TikTok, etc.

Vreau să activez un cont de afiliere

Procesul de activare durează mai puțin de 2 minute

Întrebări despre Afiliere

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri legate de programul nostru de afiliere

Programul de afiliere VEO este un program prin care îți poți monetiza site-ul, blogul sau canalul de social media prin promovarea produselor Veo. Programul de afiliere permite câștigarea unui comision pentru fiecare vânzare generată prin link-urile tale de afiliere. După ce te înscrii în programul de afiliere, vei primi un link special de afiliat pe care il poti distribui în mediul online.

Comisionul pentru afiliații din programul nostru este de 10% din valoarea vânzărilor generate. Comisionul este recurent atât timp cât clientul recomandat utilizează și achita serviciile Veo.

După ce te înscrii în programul de afiliere Veo, vei avea acces la un panou de control în care poți monitoriza vânzările și câștigurile generate prin link-urile tale de afiliere. Panoul de control va oferi, de asemenea, rapoarte detaliate privind traficul și conversiile generate.

Punem la dispoziție două metode de plată pentru afiliați în programul de afiliere: transfer bancar sau PayPal. Plățile se efectuează în fiecare lună pentru câștigurile de cel puțin 50 de euro.

Oferim suport pentru afiliați prin intermediul unui specialist de cont dedicat, care îți oferă sfaturi pentru a-ți optimiza campaniile de promovare. De asemenea, oferim materiale promoționale, cum ar fi bannere și imagini, pe care le poți folosi pentru a promova produsele noastre în mod eficient.
Top